Oljor & Smörjmedel

Här säljer vi oljor,  smörjmedel & fett för en rad olika märken. Vi lagerhåller TEBOIL och FUCHS för avtalskunder och kunder som snabbt behöver smörjolja. I vår butik på Grönvägen 76 i Nybro hittar du sortiment för fordon, industri eller entreprenad. Behöver du biooljor, motorolja, hydraulolja, transmissionsolja eller industriolja i dunkar eller fat är du välkommen till oss. Våra största marknader på FUCHS, TEBOIL & MOBIL är Växjö, Nybro, Kalmar, Karlskrona & Öland med omnejd.

Ni ser lite av vårt utbud i Webbutiken.

FUCHS Smörjmedel

FUCHS, en global koncern med rötter i Tyskland, har utvecklat, tillverkat och sålt smörjmedel och relaterade specialprodukter i över 85 år – för de allra flesta användningsområden och branscher. Med 60 företag och nästan 5 000 anställda över hela världen är FUCHS-koncernen världens största oberoende leverantör av smörjmedel.

FUCHS är leverantörer till fordonsindustrin, OEM, brytning och prospektering, metallbearbetning, jord- och skogsbruk, luftfart, kraftproduktion, maskinindustri, bygg och transport samt stål-, metall- och cementindustrin, livsmedelsindustrin, glastillverkning och gjut- och smidesindustrin – och många andra.

FUCHS smörjmedel lagerhåller vi eller skickar till er fraktfritt vid mer än 500 liter.

Produktsortiment

Hitta rätt Olja till ditt fordon hos FUCHS

 

Mobil Smörjmedel

Oavsett om du söker motoroljor, dieselmotoroljor för krävande förhållanden eller industrismörjmedel, kan du lita på Mobil smörjmedel för att allt ska löpa smidigt.

Mobil smörjmedel fortsätter att utveckla nya produkter och lösningar för att uppfylla behoven från dagens kunder.

Mobils smörjmedel tar vi hem eller skicka direkt till er vid beställning. Över 200 liter fraktfritt.

Produktsortiment

Hitta rätt Olja till ditt fordon hos Mobil