Oljor & Smörjmedel

Här säljer vi oljor,  smörjmedel & fett för en rad olika märken. Vi lagerhåller TEBOIL och FUCHS för avtalskunder och kunder som snabbt behöver smörjolja. I vår butik på Grönvägen 76 i Nybro hittar du sortiment för fordon, industri eller entreprenad. Behöver du biooljor, motorolja, hydraulolja, transmissionsolja eller industriolja i dunkar eller fat är du välkommen till oss. Våra största marknader på FUCHS, TEBOIL & MOBIL är Växjö, Nybro, Kalmar, Karlskrona & Öland med omnejd.

Ni ser lite av vårt utbud i Webbutiken.


FUCHS Smörjmedel

FUCHS, en global koncern med rötter i Tyskland, har utvecklat, tillverkat och sålt smörjmedel och relaterade specialprodukter i över 85 år – för de allra flesta användningsområden och branscher. Med 60 företag och nästan 5 000 anställda över hela världen är FUCHS-koncernen världens största oberoende leverantör av smörjmedel.

FUCHS är leverantörer till fordonsindustrin, OEM, brytning och prospektering, metallbearbetning, jord- och skogsbruk, luftfart, kraftproduktion, maskinindustri, bygg och transport samt stål-, metall- och cementindustrin, livsmedelsindustrin, glastillverkning och gjut- och smidesindustrin – och många andra.

FUCHS smörjmedel lagerhåller vi eller skickar till er fraktfritt vid mer än 500 liter.

Produktsortiment

Hitta rätt Olja till ditt fordon hos FUCHS


Mobil Smörjmedel

Oavsett om du söker motoroljor, dieselmotoroljor för krävande förhållanden eller industrismörjmedel, kan du lita på Mobil smörjmedel för att allt ska löpa smidigt.

Mobil smörjmedel fortsätter att utveckla nya produkter och lösningar för att uppfylla behoven från dagens kunder.

Mobils smörjmedel tar vi hem eller skicka direkt till er vid beställning. Över 200 liter fraktfritt.

Produktsortiment

Hitta rätt Olja till ditt fordon hos Mobil


TEBOIL  Smörjmedel

Teboil grundades 1934 i Helsingfors, Finland under namnet Trustivapaa Bensiini. Teboils produktutveckling och tillverkning av smörjmedel sker idag  i en modern fabrik i Hamina Finland. Vårt breda sortiment täcker smörjningsbehoven både för fordon och industrin.

Vårt nordliga klimat ställer speciella krav på smörjmedlen, särskilt under kalla årstider, och våra produkter har speciellt utvecklats för att lämpa sig för Nordiska förhållanden. Vi bedriver kontinuerligt produktutveckling tillsammans med våra kunder och additiv-, fordons- och maskintillverkare för att skapa nya, allt bättre och effektiva smörjmedel.

TEBOIL smörjmedel lagerhåller vi eller skickar till er fraktfritt vid mer än 400 liter.

Produktsortiment https://www.teboil.fi/en/products/teboil-lubricants

Hitta rätt Olja till ditt fordon hos TEBOIL https://teboil.lubricantadvisor.com/en